Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag ska trivas.

Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS och byggnadsentreprenad, köpa och sälja fastigheter samt värdepapper, konsultation inom barnpsykologi och barn i behov av särskilt stöd och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7153378.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag är Lagerström, Bo Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pukk Lagerström, Lilian som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Rune Fritz Valentin som är född 1937 och har titeln Revisor, NRS CARAUDIO som är född och har titeln Revisor, .

Lennart Lagerströms Rör & VVS Aktiebolag har 556328-2093 som sitt organisationsnummer.