Ulmek Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ulmek Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Ulmek Konsult Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulmek Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ulmek Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ulmek Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulmek Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickarv. 1 C, 132 38, Saltsjö-boo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7150650.

Nacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ulmek Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ulmek Konsult Aktiebolag har idag 556325-9380 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ulmek Konsult Aktiebolag

Bolaget skall driva konsultverksamhet samt tillverkning och försäljning avseende mekanik och teknik jämte därmed förenlig verksamhet.

I Ulmek Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Latvakangas, Urpo Tapani som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Hans Lennart som är född 1927 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .