Lars Ruda Aktiebolag

Stockholms län

Information

556319-9735 är organisationsnummer för bolaget Lars Ruda Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Ruda Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Lars Ruda Aktiebolag finns i.

Lars Ruda Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Ruda Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Lars Ruda Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Ruda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Ruda Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ringv. 3 A, 133 39, Saltsjöbaden

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management och marknadsföring samt tradingverksamhet inom livsmedel och konfektion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Ruda Aktiebolag och det är Ruda, Lars Vilhelm som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ruda, Birgitta Elisabeth Agneta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eriksson, Gunvor Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,