Databyrån i Nacka Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisnings- och databehandlingsområdet ävensom idka därmed förenlig rörelse. Bolaget skall även bedriva finansieringsverksamhet samt äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper, dock ej bank- eller kreditrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Databyrån i Nacka Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Databyrån i Nacka Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1987-10-28 så skapades Databyrån i Nacka Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Databyrån i Nacka Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Databyrån i Nacka Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556309-6071 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nacka.

Just nu är Databyrån i Nacka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Databyrån i Nacka Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7730050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Databyrån i Nacka Aktiebolag är Lundström, Carl Erik Vilhelm Charlie som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Jan Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .