Hill Byggteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Hill Byggteknik Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hill Byggteknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hill Byggteknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hill Byggteknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hill Byggteknik Aktiebolag ska trivas.

Hill Byggteknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall upprätta byggnadsprogram, kalkyler och tidsplaner, genomföra och samordna konsult- och entreprenörstjänster, kontroll av pågående arbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hill Byggteknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hill Byggteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Hill Byggteknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7232314.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hill Byggteknik Aktiebolag är Hill, Erland Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn, Jan Sören som är född 1942 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Hill Byggteknik Aktiebolag har 556305-1407 som sitt organisationsnummer.