KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag

Stockholms län

Information

KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikingav. 17 D, 133 33, Saltsjöbaden men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7170570.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag har idag 556304-5128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag

Bolagets verksamhet ska vara att utveckla och tillhandahålla tjänster inom dataområdet, vara företag behjälpliga i finansierings- och ledningsfrågor samt värdepappershantering jämte därmed förenlig verksamhet.

I KLARTEXT Fernqvist & Åström Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åström, Erik Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernqvist, Maj-Britt Vilhelmina som är född 1923 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor, .