Mjuka Verktyg Aktiebolag

Stockholms län

Information

556295-7273 är organisationsnummer för verksamheten Mjuka Verktyg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mjuka Verktyg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Mjuka Verktyg Aktiebolag finns i.

Mjuka Verktyg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mjuka Verktyg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Mjuka Verktyg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mjuka Verktyg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mjuka Verktyg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7180618 eller genom brev på följande adress:
G. Landsv. 17, 131 47, Nacka

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datorsystem samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mjuka Verktyg Aktiebolag och det är Brunér, Carl Johan Peter som är född 1950 och har titeln VD, Brunér, Carl Johan Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Gunilla Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ström, Carl Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,