Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556292-1139 är organisationsnummer för företaget Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag finns i.

Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7732442 eller genom brev på följande adress:
Env. 6, 138 35, Älta

Bolaget skall bedriva åkeri och därmed förenlig verksamhet. Därutöver ska bolaget bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och administration samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gösta Kvist Åkeri Aktiebolag och det är Kvist, Gösta Ingmar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollin Kvist, Gunnel Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,