Svenska grund i Nacka Aktiebolag

Stockholms län

Information

556290-6379 är organisationsnummer för företaget Svenska grund i Nacka Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska grund i Nacka Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Svenska grund i Nacka Aktiebolag finns i.

Svenska grund i Nacka Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-02-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska grund i Nacka Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Svenska grund i Nacka Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska grund i Nacka Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Svenska grund i Nacka Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7177176 eller genom brev på följande adress:
Torsv. 67, 133 38, Saltsjöbaden

Bolaget skall bedriva byggnads och entreprenadrörelse, planering, konstruktion och projektering inom byggnadsbranschen, idka handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska grund i Nacka Aktiebolag och det är Söderström, Rolf Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlander, Lars Anders Bernhard Otto som är född 1946 och har titeln Suppleant, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,