IM-MEDICO Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IM-MEDICO Svenska Aktiebolag ska trivas.

IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av medicinskteknisk utrustning och därmed sammanhängande produkter, äga och förvalta aktier och fstigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är IM-MEDICO Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med IM-MEDICO Svenska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7094900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tobieson, Snickar Karl Johan i förening med -Sundelin, Tom Åke Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med IM-MEDICO Svenska Aktiebolag är Sundelin, Tom Åke Gunnar som är född 1965 och har titeln Extern VD, Tobieson, Snickar Karl Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöholm, Gösta David Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Julander, Bengt Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nordenskiöld, Carl Eric Nils som är född 1940 och har titeln RevisorssuppleantFagerstedt, Ulf Magnus som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

IM-MEDICO Svenska Aktiebolag har 556287-5467 som sitt organisationsnummer.