Marbon Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

556285-2599 är organisationsnummer för bolaget Marbon Data Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marbon Data Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Marbon Data Aktiebolag finns i.

Marbon Data Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marbon Data Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Marbon Data Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marbon Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Marbon Data Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6260160 eller genom brev på följande adress:
Fabrikörv. 18, 131 52, Nacka Strand

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning i huvudsak inriktad mot informationsteknologi (IT) samt därmed anknuten organisationsutveckling och även innefatta förvärv av bolag inom detta område. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt äga, förvalta och uthyra fast egendom. Bolaget skall även bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marbon Data Aktiebolag och det är Zetterqvist, Johan Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Berndtson, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,