LD Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

LD Teknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I LD Teknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danielsson, Lennart som är född 1954 och har titeln VD, Danielsson, Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielson, Lars Yngve som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Birgit Vivian som är född 1957 och har titeln Suppleant, Älgne, Alf Gustav Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Andersson, Jan Andersper som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LD Teknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LD Teknik Aktiebolag på telefon 08-7182578.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom elektronik och datateknik området. Utveckling samt försäljning av elektronik, datasystem och dataprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LD Teknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LD Teknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LD Teknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LD Teknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LD Teknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Danielsson, Lennart

LD Teknik Aktiebolag har 556277-1393 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.