Capo Marin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Capo Marin Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I Capo Marin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekdahl, Lars Göran Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallenborg Ekdahl, Maria Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Capo Marin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Capo Marin Aktiebolag på telefon 08-7170730.

Bolaget skall bedriva handel med båtar och tillbehör, marina transporter och övrig marin service ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Capo Marin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Capo Marin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Capo Marin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Capo Marin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Capo Marin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Capo Marin Aktiebolag har 556274-8698 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.