CRA VVS-Tjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bestå av reparationer, om- och nybyggnad samt konsultationer inom VVS-området, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CRA VVS-Tjänst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är CRA VVS-Tjänst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1986-03-20 så skapades CRA VVS-Tjänst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel CRA VVS-Tjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CRA VVS-Tjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556274-4259 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är CRA VVS-Tjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CRA VVS-Tjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6472680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CRA VVS-Tjänst Aktiebolag är Cavedoni, Nils Egon Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungqvist, Anna Karin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bernt Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .