Miljömanagement Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Miljömanagement Svenska Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Miljömanagement Svenska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Miljömanagement Svenska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Miljömanagement Svenska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Miljömanagement Svenska Aktiebolag ska trivas.

Miljömanagement Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom området natur och miljövård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Miljömanagement Svenska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Miljömanagement Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Miljömanagement Svenska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7176655.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Miljömanagement Svenska Aktiebolag är von Post, Stafs Vilhelm Hampus som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, von Post, Jesper Wilhelm Hampus som är född 1981 och har titeln Suppleant, von Post, Lina Beate Christina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hedqvist, Gunilla Chatarina som är född 1958 och har titeln Revisor, Valkyrian Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Miljömanagement Svenska Aktiebolag har 556270-9617 som sitt organisationsnummer.