Tammeco Promotion & Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

556258-9670 är organisationsnummer för företaget Tammeco Promotion & Design Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tammeco Promotion & Design Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Tammeco Promotion & Design Aktiebolag finns i.

Tammeco Promotion & Design Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-04-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tammeco Promotion & Design Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Tammeco Promotion & Design Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tammeco Promotion & Design Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tammeco Promotion & Design Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7159600 eller genom brev på följande adress:
Kungshäll 17, 179 97, Färentuna

Bolaget skall bedriva promotion- och reklamverksamhet, import av hygienartiklar, leksaker, kläder, bedriva agenturverksamhet för hygienartiklar samt bedriva handel och konsultationer inom telekommunikation, äga och förvalta fastigheter, import och export av flyg-, sjö- och tåg taxfree samt idka därmed förenlig verksamhet såsom flygcateringutrustning, läsk, vatten, textil, hörlurar, bärkassar, plastpåsar, pappersartiklar och engångsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Tammeco Promotion & Design Aktiebolag och det är Singz, Khemarin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Filippa Anna Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,