Anders Kjellberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom området företagsutveckling och rekrytering av chefer, lämna rådgivning i management- och ledarskapsfrågor, äga och förvalta metaller, samt idka handel med värdepapper, marknadsföra och försälja jakt- och jaktvårdsartiklar, inkluderande jämväl vapen och ammunition, äga och uthyra lös egendom företrädesvis motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Kjellberg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Anders Kjellberg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1984-05-21 så skapades Anders Kjellberg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Anders Kjellberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Anders Kjellberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556244-0775 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nacka.

Just nu är Anders Kjellberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Anders Kjellberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7181322 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kjellberg, Lars Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Kjellberg Aktiebolag är Kjellberg, Lars Anders som är född 1943 och har titeln VD, Kjellberg, Lars Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars-Åke Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds Kjellberg, Helena Gertrud som är född 1972 och har titeln Suppleant, Boqvist, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.