Swesec Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Swesec Service Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Swesec Service Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Swesec Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-04-26 så har Swesec Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Swesec Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Swesec Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Transportv. 9, 117 43, Stockholm. Vi ni istället prata med Swesec Service Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7214040.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster, som gör det möjligt för i första hand medlemmarna i SWESEC - Svenska Säkerhetsföretag att bedriva utvecklings-, informations- och rådgivningsverksamhet för ett ökat säkerhetsmedvetande. Företaget skall också bedriva konsultativ verksamhet inom säkerhetsområdet för att bl a underlätta för producerande företag att anpassa produktutvecklingen till standards samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bergqvist, Sven Runo som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, Erlandsson, Eva Christina som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor, Strix Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Swesec Service Aktiebolag har 556243-0727 som sitt organisationsnummer.