Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-11-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svartviksringen 13, 133 36, Saltsjöbaden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7174158.

Nacka arbetar för att verksamheter som Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva handel med fastigheter och värdepapper, konsult- och förmedlingsverksamhet avseende sådan egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlin, Lars Rune Firman tecknas i förening av -Dahlin, Lars Mikael -Dahlin, Lena Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag och det är följande personer, Dahlin, Lars Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lars Rune som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Lena Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lars Dahlin Förvaltning Aktiebolag är 556234-9430.