GP & C Systems International Aktiebolag

Stockholms län

Information

GP & C Systems International Aktiebolag är ett bolag som finns i Nacka. I GP & C Systems International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lans, Anders Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lans, Inga Maria Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Gunvor Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GP & C Systems International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå GP & C Systems International Aktiebolag på telefon 08-7179218.

Bolaget skall äga och exploatera patentet med beteckningen US patent 5,506,587 samt övriga nationella patent härledda från detta patant. Bolaget skall vidare bedriva utveckling och marknadsföring av utrustningar för navigering ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är GP & C Systems International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GP & C Systems International Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

GP & C Systems International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och GP & C Systems International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GP & C Systems International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

GP & C Systems International Aktiebolag har 556233-9845 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.