Bul Trading & Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bul Trading & Consulting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Bul Trading & Consulting Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bul Trading & Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bul Trading & Consulting Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-12-02. Men sedan 1998-01-01 så har Bul Trading & Consulting Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bul Trading & Consulting Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50040579.

Nacka arbetar för att företag som Bul Trading & Consulting Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bul Trading & Consulting Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper, driva handel med vapen, råvaror, metaller, konst och antikviteter, bedriva hästavel, konsultverksamhet inom managementområdet samt bedriva med tidigarenämnd förvaltning och rörelse förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bul Trading & Consulting Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bul Trading & Consulting Aktiebolag och det är följande personer, Bjelkenstedt, Sven Göran som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkenstedt, Per Göran Theodor som är född 1964 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bul Trading & Consulting Aktiebolag är 556233-3954.