Ekorev Revision Aktiebolag

Stockholms län

Information

556220-3280 är organisationsnummer för verksamheten Ekorev Revision Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekorev Revision Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nacka som är den kommunen som Ekorev Revision Aktiebolag finns i.

Ekorev Revision Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-09-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekorev Revision Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ekorev Revision Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekorev Revision Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ekorev Revision Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7175140 eller genom brev på följande adress:
Vikingav. 17 F, 133 33, Saltsjöbaden

Bolaget skall driva verksamhet avseende revision och ekonomisk rådgivning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekorev Revision Aktiebolag och det är Blomqvist, Clas Fredrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars-Gunnar Sture som är född 1952 och har titeln Suppleant, Fagerholm-Jukkola, Gunvor Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Verner, Lennart Rolf Ivar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, BAGGENS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor