Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nacka. I Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thor, Henry Jörgen som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Thor, Hjördis Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Björkvall, Ann-Marie Birgitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag på telefon 08-6414665.

Bolaget skall driva konsult- och utvecklingsverksamhet inom byggnadsbranschen samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Thor, Henry Jörgen -Thor, Hjördis Margareta

Stålbyggnadsutveckling Tekn.dr Jörgen Thor Aktiebolag har 556218-0637 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.