Anders Myrén Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anders Myrén Aktiebolag är ett företag som finns i Nacka. I Anders Myrén Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jernberg, Ninni Susanne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrén, Bengt Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrén, Ingrid Britt som är född 1928 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Pettersson, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Håkan Daniels AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders Myrén Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anders Myrén Aktiebolag på telefon 08-7734410.

Bolaget skall arbeta med företagsekonomisk konsultverksamhet, försäljning av konsulttjänster inom dataområdet, utveckling och försäljning av datasystem samt utvärdering och försäljning av datautrustning och program samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är Anders Myrén Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anders Myrén Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Anders Myrén Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Anders Myrén Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders Myrén Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Anders Myrén Aktiebolag har 556213-5300 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.