Kenneth Dahl Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Kenneth Dahl Fastigheter AB är ett företag som finns i Nacka. I Kenneth Dahl Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Kenneth Gustaf Adolf som är född 1947 och har titeln VD, Dahl, Kenneth Gustaf Adolf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Anniqa Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ettemark, Ernst Gösta Staffan som är född 1958 och har titeln Revisor, Ettemark Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kenneth Dahl Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kenneth Dahl Fastigheter AB på telefon 08-55661540.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kenneth Dahl Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kenneth Dahl Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kenneth Dahl Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kenneth Dahl Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kenneth Dahl Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kenneth Dahl Fastigheter AB har 556211-1186 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.