Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556211-0360.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag på följande adress Värmdöv. 121 B, 131 37, Nacka.

Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Åhsbergs Revisionsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hattwig, Dorritz Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, konsultationer inom skatter och redovisning, äga aktier och andelar i andra bolag med revisionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.