Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nacka här finns det många olika Aktiebolag. Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556204-9725.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7158700 alternativt besöka eller skicka post till Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag på följande adress ¤ALLÉVÄGEN ¤7 ¤, 132 42, Saltsjö-boo¤saltsjö-boo.

Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Saltsjö Boo Bygg o Plåt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hommerberg, Gunilla Ingrid som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- och plåtarbeten på entreprenad samt därmed förenlig verksamhet.