Berlin Produktion AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva: Arkitektur och formgivning. Skiss, modell, bygghandlingar, byggproduktion samt därmed förenlig verksamhet. Reklam och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet. Ljud och musikproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berlin Produktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Berlin Produktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1978-10-19 så skapades Berlin Produktion AB och företaget är har F-skattsedel Berlin Produktion AB har haft det sedan 1994-01-01.

Berlin Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556198-1357 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Berlin Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Berlin Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 08-4420510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berlin Produktion AB är Berlin, Leo Valentin som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berlin, Sven Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Berlin, Lars Henrik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Eriksson, Arne Johan Olov som är född 1951 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .