Chatolin Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Chatolin Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Chatolin Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Chatolin Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1976-03-11 så har Chatolin Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Chatolin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Chatolin Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Chatolin Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall förvalta och driva handel med fast egendom samt uthyrning av båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fogelberg, Lars Ernst Haqvin som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Fryklund, Eva Charlotte som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lars-Gunnar Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, GG Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Chatolin Aktiebolag har 556191-6783 som sitt organisationsnummer.