Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag ska trivas.

I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning, underhålla, köpa och sälja heminredningsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet samt förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7170753.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Rosendahls Saltsjöbaden heminredning och tapetserarverkstad Aktiebolag har 556153-0477 som sitt organisationsnummer.