NHF Fastighetsteknik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och NHF Fastighetsteknik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NHF Fastighetsteknik AB är ett av dem. Statusen för NHF Fastighetsteknik AB är att Bolaget är aktivt.

NHF Fastighetsteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NHF Fastighetsteknik AB ska trivas.

NHF Fastighetsteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-27. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är vent, bygg och fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NHF Fastighetsteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-27.

Idag är NHF Fastighetsteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med NHF Fastighetsteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7634141.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NHF Fastighetsteknik AB är Tidqvist, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sara Anneli som är född 1960 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor, .

NHF Fastighetsteknik AB har 556143-3631 som sitt organisationsnummer.