Huvudholmen Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Huvudholmen Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Huvudholmen Konsult Aktiebolag finns. I Nacka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Huvudholmen Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Huvudholmen Konsult Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Huvudholmen Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Huvudholmen Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalaröhöjden 8, 130 54, Dalarö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5616520.

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Huvudholmen Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Huvudholmen Konsult Aktiebolag har idag 556124-0796 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Huvudholmen Konsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom ekonomistyrening, informationssystem och därmed sammanhängande verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva handel och förvaltning av värdepapper.

I Huvudholmen Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åsell, Lennart Gustaf Adolf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsell, Eva Yvonne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .