Sture Andersson Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Sture Andersson Teknik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Sture Andersson Teknik Aktiebolag i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1965-08-11 så har Sture Andersson Teknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sture Andersson Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Sture Andersson Teknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till EKORRVÄGEN 16, 131 42, Nacka. Vi ni istället prata med Sture Andersson Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på 0322-621270.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet, handel med fordonskomponenter, handläggning och handel med immateriella rättigheter, handel med värdepapper, äga fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Sture Roland som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielson, Maj-Lis Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Sture Andersson Teknik Aktiebolag har 556099-2603 som sitt organisationsnummer.