Mene Fastighets AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nacka och Mene Fastighets AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mene Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Mene Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Mene Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1961-08-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mene Fastighets AB ska trivas.

Mene Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Nacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mene Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Mene Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Mene Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7475030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mene Fastighets AB är Forsman, Rune Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiidh, Carina Linnéa som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Mene Fastighets AB har 556079-3381 som sitt organisationsnummer.