Atlas Copco Construction Tools AB

Stockholms län

Information

I Nacka finns det ett Aktiebolag som heter Atlas Copco Construction Tools AB. Det finns flera bolag som liknar Atlas Copco Construction Tools AB i Stockholms län. Nacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Atlas Copco Construction Tools AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1959-10-05 så har Atlas Copco Construction Tools AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Atlas Copco Construction Tools AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Nacka.

Vill man komma i kontakt med Atlas Copco Construction Tools AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sickla Industriv. 3, 131 54, Nacka. Vi ni istället prata med Atlas Copco Construction Tools AB så kan ni göra det på 08-7439600.

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse och utöva därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta andelar i företag som har liknande ändamål.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Löfdahl, Erik Markus som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Brouwer, Hendrikus Gerardus som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Brouwer, Hendrikus Gerardus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rosengren, Björn Klas Otto som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bram, Ernst Arne Johan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hildingsson, Hilding Lars-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPettersson, Kjell Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson Bergkvist, Benny Christer som är född 1959 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Roos, Jonas Olof Mathias som är född 1971 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantWikström, Thord Anders som är född 1949 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorSwanson, Duane John som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brouwer, Hendrikus Gerardus -Löfdahl, Erik Markus -Pettersson, Kjell Åke -Rosengren, Björn Klas Otto Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Atlas Copco Construction Tools AB har 556069-7228 som sitt organisationsnummer.