Sadla om Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med svetsmaskiner och utrustningar för svetsindustrin samt bedriva konsulterande verksamhet inom svetsindustrin, köpa, sälja och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sadla om Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nacka så är Sadla om Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nacka och i Stockholms län. Redan 1932-07-13 så skapades Sadla om Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Sadla om Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556031-2315 är organisationsnummret för företaget som finns i Nacka.

Just nu är Sadla om Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sadla om Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-422323 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sadla om Aktiebolag är Balkström, Sven Gunnar som är född 1943 och har titeln Likvidator, Blomqvist, Clas Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Ekorev Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .