FORMA Bygg & Design sweden

Stockholms län

Information

FORMA Bygg & Design sweden hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där FORMA Bygg & Design sweden finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. FORMA Bygg & Design sweden tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket FORMA Bygg & Design sweden har haft sedan 2008-06-19. FORMA Bygg & Design sweden har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FORMA Bygg & Design sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4925137.

Nacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

FORMA Bygg & Design sweden har idag 550515-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för FORMA Bygg & Design sweden

Versamheten kommer att omfatta bygg & snickeriarbeten, inredning & design-uppdrag, ev. också scenografiska uppdrag inom film och teater.

I FORMA Bygg & Design sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wannberg, Hans Carl Gustav som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .