PDK PERSONDATORKONSULTEN

Stockholms län

Information

541225-XXXX är organisationsnummer för företaget PDK PERSONDATORKONSULTEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PDK PERSONDATORKONSULTEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som PDK PERSONDATORKONSULTEN finns i.

PDK PERSONDATORKONSULTEN har varit registrerat sedan 1985-03-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PDK PERSONDATORKONSULTEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

PDK PERSONDATORKONSULTEN är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för PDK PERSONDATORKONSULTEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med PDK PERSONDATORKONSULTEN så kan ni göra det på telefon genom 08-54025161 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen, program- mering och systemering

Det finns olika personer som har en koppling med PDK PERSONDATORKONSULTEN och det är Fransén, Hans Gunnar Örjan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,