Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap

Stockholms län

Information

Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nacka som är den kommunen där Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap finns. I Nacka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap har haft sedan 1998-01-01. Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap har idag 540506-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap

Enskild och grupputveckling. Enskilda samtal med inriktning på personlighetsutveckling, ledarutveckling. Utbildningar med inriktning på grupputveckling och ledarskap. Konsultuppdrag kring utbildningsfrågor.

I Ulrika Lindeen Utveckling & Ledarskap så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindeen, Ulrika Inger Sofia som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .