JOURNALIST GISELA FRIDÉN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nacka och JOURNALIST GISELA FRIDÉN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och JOURNALIST GISELA FRIDÉN är ett av dem. Statusen för JOURNALIST GISELA FRIDÉN är att Bolaget är aktivt.

JOURNALIST GISELA FRIDÉN är ett Enskild firma och skapades 1992-05-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som JOURNALIST GISELA FRIDÉN ska trivas.

JOURNALIST GISELA FRIDÉN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Nacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Journalistik och information

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOURNALIST GISELA FRIDÉN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är JOURNALIST GISELA FRIDÉN och det finns flera bolag som är det idag i Nacka.

Vill man komma i kontakt med JOURNALIST GISELA FRIDÉN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6676569.

.

De som är på något sätt har med JOURNALIST GISELA FRIDÉN är FRIDÉN, KARIN GISELA MARGARETA som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JOURNALIST GISELA FRIDÉN har 530316-XXXX som sitt organisationsnummer.