RB Technology

Stockholms län

Information

530203-XXXX är organisationsnummer för bolaget RB Technology. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RB Technology är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som RB Technology finns i.

RB Technology har varit registrerat sedan 2003-01-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för RB Technology så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-13.

RB Technology är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för RB Technology är följande:

Vill ni komma i kontakt med RB Technology så kan ni göra det på telefon genom 070-8506120 eller genom brev på följande adress:

Utveckling av teknisk utrustning för dykarutrustning. Konsultverksamhet avseende dyktekniska lösningar.

Det finns olika personer som har en koppling med RB Technology och det är Seippel, Jan Peder Wilhelm som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,