SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION

Stockholms län

Information

520514-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION finns i.

SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION har varit registrerat sedan 1976-04-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION är följande:

Vill ni komma i kontakt med SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION så kan ni göra det på telefon genom 08-7182001 eller genom brev på följande adress:

Grammofoninspelningar

Det finns olika personer som har en koppling med SOUND WORKSHOP BERTIL ALVING LJUDPRODUKTION och det är Alving, Bertil Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,