FREDBERG FÖRENINGSKONSULT

Stockholms län

Information

510625-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FREDBERG FÖRENINGSKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FREDBERG FÖRENINGSKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som FREDBERG FÖRENINGSKONSULT finns i.

FREDBERG FÖRENINGSKONSULT har varit registrerat sedan 1990-12-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för FREDBERG FÖRENINGSKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

FREDBERG FÖRENINGSKONSULT är och det finns flera verksamheter i Nacka som också är .

Firmatecknare för FREDBERG FÖRENINGSKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med FREDBERG FÖRENINGSKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 08-4111670 eller genom brev på följande adress:

JURIDISK OCH ALLMÄN KONSULTVERKSAMHET FÖR FÖRENINGAR OCH DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET Bolaget skall bedriva juridisk och allmän konsultverksamhet för föreningar samt taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med FREDBERG FÖRENINGSKONSULT och det är Fredberg, Lars-Åke som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,