KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE

Stockholms län

Information

480823-XXXX är organisationsnummer för företaget KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE finns i.

KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE har varit registrerat sedan 1987-09-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE så kan ni göra det på telefon genom 08-7154191 eller genom brev på följande adress:

Tolkning och översättning

Det finns olika personer som har en koppling med KERSTIN SEVERIN, AUKTORISERAD RÄTTSTOLK OCH ÖVERSÄTTARE och det är SEVERIN, KERSTIN som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,