Sinneminne

Stockholms län

Information

460511-XXXX är organisationsnummer för företaget Sinneminne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sinneminne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Sinneminne finns i.

Sinneminne har varit registrerat sedan 1994-04-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sinneminne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sinneminne är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Sinneminne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sinneminne så kan ni göra det på telefon genom 08-4113531 eller genom brev på följande adress:

Konsthantverk, handel med och tillverkning av smycken.

Det finns olika personer som har en koppling med Sinneminne och det är Norman, Brita Ingeborg som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,