Byline Katarina Nyberg

Stockholms län

Information

Byline Katarina Nyberg är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Byline Katarina Nyberg finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byline Katarina Nyberg är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Byline Katarina Nyberg som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-03-27. Men sedan 1997-01-01 så har Byline Katarina Nyberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byline Katarina Nyberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7471196.

Nacka arbetar för att verksamheter som Byline Katarina Nyberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Byline Katarina Nyberg. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Produktion av informationsmaterial, reportage, manus till studiematerial och videofilmer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byline Katarina Nyberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byline Katarina Nyberg och det är följande personer, Nyberg, Renée Katarina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Byline Katarina Nyberg är 450630-XXXX.