Erik Ahlsén Arkitektkontor

Stockholms län

Information

Erik Ahlsén Arkitektkontor är ett av många bolag som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som Erik Ahlsén Arkitektkontor finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Erik Ahlsén Arkitektkontor är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-09-21.

Erik Ahlsén Arkitektkontor som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-05-14. Men sedan 2002-09-21 så har Erik Ahlsén Arkitektkontor varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Erik Ahlsén Arkitektkontor så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7181818.

Nacka arbetar för att bolag som Erik Ahlsén Arkitektkontor ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Erik Ahlsén Arkitektkontor. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Arkitekttjänster avseende planering av byggnader och inredning med projektledning, projektering, upphandling och rådgivning samt därtill hörande tjänster.

Firmatecknare för Erik Ahlsén Arkitektkontor är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Erik Ahlsén Arkitektkontor och det är följande personer, Ahlsén, Erik Lars Hjalmar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Erik Ahlsén Arkitektkontor är 450512-XXXX.