CONFIDENTA PERSONKONSULT

Stockholms län

Information

CONFIDENTA PERSONKONSULT är ett av många verksamheter som finns i Nacka. Det är nämligen den kommunen som CONFIDENTA PERSONKONSULT finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CONFIDENTA PERSONKONSULT är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

CONFIDENTA PERSONKONSULT som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-07-17. Men sedan 1996-01-01 så har CONFIDENTA PERSONKONSULT varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CONFIDENTA PERSONKONSULT så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7176445.

Nacka arbetar för att verksamheter som CONFIDENTA PERSONKONSULT ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CONFIDENTA PERSONKONSULT. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsult- och kursverksamhet rörande personalut- veckling och personlighetsfördjupning samt personaladministration och organisation

Firmatecknare för CONFIDENTA PERSONKONSULT är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CONFIDENTA PERSONKONSULT och det är följande personer, HAMMARLUND, CLAES-OTTO GUNNAR som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för CONFIDENTA PERSONKONSULT är 430811-XXXX.