Kulmann Konsult

Stockholms län

Information

410901-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kulmann Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kulmann Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nacka som är den kommunen som Kulmann Konsult finns i.

Kulmann Konsult har varit registrerat sedan 1999-04-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kulmann Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Kulmann Konsult är och det finns flera bolag i Nacka som också är .

Firmatecknare för Kulmann Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kulmann Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7176456 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ekonomiområdet, företrädesvis beträffande organisation och redovisning, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kulmann Konsult och det är Kulmann, Peter Aston som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,