MATLI's Svamp Flora och Fauna

Stockholms län

Information

MATLI's Svamp Flora och Fauna är ett företag som finns i Nacka. I MATLI's Svamp Flora och Fauna finns det lite olika personer som är förknippade och det är Matli, Franco som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MATLI's Svamp Flora och Fauna så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MATLI's Svamp Flora och Fauna på telefon 08-7152502.

Bedriva, nationellt och internationellt, inventering och kart- läggning samt konsultering, informationsverksamhet, före- läsningar och kursverksamhet om svamp, skogsflora och fauna också relaterade till miljön, samt handel med produkter och konsthantverk inom samma område.

Idag är MATLI's Svamp Flora och Fauna av bolagstypen Enskild firma.

MATLI's Svamp Flora och Fauna är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MATLI's Svamp Flora och Fauna innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och MATLI's Svamp Flora och Fauna är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MATLI's Svamp Flora och Fauna så är det följande:

MATLI's Svamp Flora och Fauna har 401216-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.